Marco Schaap sloot zich in 2009 aan bij bAUCTION en is tot op vandaag enthousiast over de mogelijkheden die bAUCTION als online business-to-business marktplaats te bieden heeft. Marco is eigenaar en directeur van de textielgroothandel BomaTrading uit Nederland.

Marco licht toe: “bAUCTION is een platform waarin wij als groothandel graag onze producten aan het publiek laten zien. Wij hechten belang aan een platform dat altijd en overal toegankelijk is.”

 

De vernieuwing van de website vindt hij een goede zaak: “De website ziet er minder druk uit dan vroeger en dat is goed.”

 

WAAROM BENT U LID VAN bAUCTION?

Marco: “bAUCTION is een handige manier om je grenzen te verleggen binnen de Benelux. Via bAUCTION is het mogelijk om op een voordelige manier je B2B klanten te kunnen bereiken. Juist voor een kleine organisatie met weining budget is bAUCTION een prachtig platvorm.”

 

WAT IS VOOR U HET GROOTSTE VOORDEEL VAN bAUCTION?

Marco: “BomaTrading kan zich door middel van de marktplaats bAUCTION op een voordelige manier presenteren aan haar werderverkopers in België en omliggende landen.”

 

WELKE GOEIE RAAD HEEFT U NOG VOOR bAUCTION?

Marco: “Keep on the free marketing for business.”

 

PROFIEL

Bedrijf: BomaTrading

Business: Textielgroothandel

Locatie: Oldenzaal - Nederland

Contactpersoon: Marco Schaap – Directeur & Owner

Contact: info@bomatrading.nl

Website: www.bomatrading.nl