Met bAUCTION willen we u zo veel mogelijk ondersteunen om professionele aan- en verkoop makkelijker te maken. De website wordt daarom nog continu geoptimaliseerd. Naar aanleiding van de lancering van ons nieuw platform gaven we voorrang aan zaken die voor u de meeste voordelen bieden.

In de komende maanden willen we bAUCTION graag verder uitbouwen tot een handige tool met functionaliteiten die er voor u toe doen. Suggesties zijn daarom altijd welkom!

 

SNEL!

Producten online zetten kunt u als aanbieder in een mum van tijd met onze nieuwe gebruiksvriendelijke interface. Op deze manier vergroot u uw visibiliteit. Hoe meer producten online, hoe groter kans dat de gebruikers van bAUCTION in contact komen met uw aanbod.

Als koper kunt u snel het aanbod op bAUCTION verkennen dankzij onze handige zoekmodule en andere functies zoals “nieuwe producten”, “populaire producten”, de productsuggesties wanneer u zich op een specifieke productpagina bevindt, …

 

RUIM AANBOD!

De verbeteringen op onze nieuwe website helpen om bAUCTION verder uit te bouwen tot dé marktplaats exclusief voor bedrijven. Er is al heel wat aandacht vanuit verschillende hoeken voor ons initiatief. Dit komt de bekendheid van bAUCTION ten goede.

Op deze manier trekken we nog meer leden aan. Meer gebruikers betekent ook meer producten. En bovendien komt uw aanbod op deze manier onder de aandacht van meer mensen.

bAUCTION streeft ernaar een one-stop-shop te worden. De 10 verschillende categorieën op bAUCTION zorgen voor een breed scala aan producten.

 

ALTIJD EN OVERAL!

Doordat we een online platform zijn, geeft bAUCTION professionals 365 dagen per jaar, 24/7 toegang tot een ruim aanbod van diverse producten tegen de beste prijzen.

Onze website is zo geoptimaliseerd dat hij niet alleen via een computer makkelijk toegankelijk is. Ook via andere devices zoals tablet en smartphone bieden we bezoekers de best mogelijke gebruikservaring.

 

VEILIG

bAUCTION neemt verschillende maatregelen om maximale veiligheid te garanderen op het platform. Zo gebeurt er bij registratie een automatische controle van het btw-nummer, krijgt men de log-in code per post toegestuurd om zekerheid te hebben omtrent de echtheid van het postadres én is er een veilige transactiemogelijkheid dankzij onze bSAFE service.

In deze blogpost gaan we in detail in op de manier waarop bAUCTION maximale veiligheid garandeert.

 

Moet er volgens u nog iets essentieels aan bAUCTION worden bijgestuurd?

Laat het aan onze bAUCTION manager weten via hello@bAUCTION.eu. We nemen elke suggestie in overweging en waarderen uw feedback enorm.